Bine aţi venit!
Naviteh vă prezintă tehnologia licenţiată GARMIN
pentru Republica Moldova

Compania Tehnologii de Navigaţie (Naviteh) a obţinut în anul 2012 statutul oficial de MPC Developer de la GARMIN - liderul mondial în producerea de echipament de navigaţie GPS. Suntem unica companie din Republica Moldova care are contract direct cu GARMIN Europa şi poseda licenţa MPC. În consecinţă, ţara noastră are acces direct la cele mai performante tehnologii GPS disponibile în prezent.

Avem plăcerea să vă prezentăm cel mai detaliat şi cuprinzător atlas digital al Republicii Moldova, disponibil pentru navigatoarele GPS GARMIN.

Moldova NT Road Atlas 3D & Topo oferă rutare automată, un număr impresionant de puncte de interes şi o bază solidă de adrese indexate.

De rând cu reţeaua comprehensivă de drumuri şi căile ferate, am plasat pădurile şi parcurile, viile şi livezile, resursele acvatice, precum şi datele despre înălţimi. Detalizarea până la nivel de strada, cu denumiri de străzi, este disponibilă în 1000 localităţi, din care 132 sunt cu numere de bloc cu adrese complete (inclusiv numere cu bara si cu litere) şi cu clădiri 3D. Sunt prezente 60 modele realiste în 3D ale obiectivelor de atracţie turistică. Numărul punctelor de interes (POI) a atins un record absolut de peste 190 de mii, din care 17,5 mii sunt cu numere de telefon.

Mai multă informaţie...
© 2018 Naviteh