Bine aţi venit!
Naviteh vă prezintă tehnologia licenţiată GARMIN
pentru Republica Moldova
Moldova Roads Atlas 3D & Topo

Va prezentam atlasul digital/vectorial al Republicii Moldova cu un grad inalt de detalizare, avand rutare automata si o baza solida de adrese indexate.

Moldova NT Roads Atlas 3D & Topo este prezentat simultan in 3 versiuni: două în limba română (în grafie latină pură şi versiunea unicode cu toate simbolurile româneşti) şi versiunea în limba rusă în grafie chirilică (traducere completă). Utilizatorii pot alege versiunea preferată, care nu depinde de setarea curentă a limbii meniului navigatorului.

Atlasul contine:

1687 localitati (orase, orasele, sate - t
oate sunt cu strazi desenate), o retea cuprinzatoare de drumuri cu o lungime de 43,6 mii kilometri (sosele magistrale, drumuri principale, drumuri locale, strazi rezidentiale, precum si drumuri neasfaltate), cai ferate, paduri si parcuri (4,1 mii km2), lacuri si rauri (0,7 mii km2), vii si livezi (3,3 mii km2), curbe de nivel (interval 10m), 7720 puncte discrete de inaltime, si altele.

Gasirea adresei la nivel de strada este disponibila pentru 1000 de localitati, din care 132 permit cautarea adresei complete pana la numere de bloc (point addressing,
inclusiv numere cu bara si cu litere). Toate aceste 132 localitati sunt cu cladiri 3D. De asemenea, avem 60 modele 3D realiste a unor edificii importante din Chisinau si din alte locatii.

Atlasul va ofera peste 190 de mii de puncte de interes (POI-uri): hotele, restaurante, cafenele, magazine, farmacii, spitale, scoli, banci, intreprinderi, servicii, benzinarii, gari, parcari, diverse atractii turistice, muzee, parcuri, rezervatii naturale, obiecte geografice, monumente istorice si arheologice, manastiri si biserici, cimitire, sanatorii, vinarii, precum si institutii de stat, punctele vamale si altele. Din ele, cca 17,5 mii sunt cu numere de telefon. Zonele Wi-Fi publice sunt de asemenea afisate.

Functia de cautare o obiectelor este accesibila pentru toate localitatile, inclusiv cautarea adresei, precum si cautarea punctelor de interes.

Statistica detaliata a punctelor de interes precum si informatia despre detalizarea la nivelul oraselor acoperite, o gasiti in continuare...