Bine aţi venit!
Naviteh vă prezintă tehnologia licenţiată GARMIN
pentru Republica Moldova

Compania Tehnologii de Navigaţie (Naviteh) a obţinut în anul 2012 statutul oficial de MPC Developer de la GARMIN - liderul mondial în producerea de echipament de navigaţie GPS. Suntem unica companie din Republica Moldova care are contract direct cu GARMIN Europa şi poseda licenţa MPC. În consecinţă, ţara noastră are acces direct la cele mai performante tehnologii GPS disponibile în prezent.

Avem plăcerea să vă prezentăm cel mai detaliat şi cuprinzător atlas digital al Republicii Moldova, disponibil pentru navigatoarele GPS de la Garmin - GRATUIT!

Moldova Road Atlas oferă rutare automată, un număr impresionant de puncte de interes şi o bază solidă de adrese indexate. Harta conţine o reţea complexă de drumuri, calea ferată, pădurile, parcurile, viile, livezile, resursele acvatice, precum şi datele despre înălţimi. Detalizarea până la nivel de strada, cu denumiri de străzi, este disponibilă în 1164 localităţi, din care 138 sunt cu numere de bloc cu adrese complete (inclusiv numere cu bara si cu litere) şi cu clădiri 3D. Sunt prezente  modele realiste în 3D ale obiectivelor de atracţie turistică. Numărul punctelor de interes (POI) depăşeşte 98 de mii, din care cca 20 mii sunt cu numere de telefon.

Mai multă informaţie...

© 2024 Naviteh