Bine aţi venit!
Naviteh vă prezintă tehnologia licenţiată GARMIN
pentru Republica Moldova
4 noiembrie 2023: ANUNT FOARTE IMPORTANT!!! 

De asta data avem o veste buna si o veste proasta:

1) Am lansat o noua actualizare a atlasului nostruMoldova Road Atlas 2023.3 si de acum inainte harta devine gratuita pentru toti! Este cadoul nostru de ramas bun...

2) Dupa 18 ani de munca asidua anuntam acum inchiderea acestui proiect. Preferinta oamenilor a migrat spre telefoane, google, etc. si respectiv navigatoarle Garmin nu mai sunt in voga... Aceasta a avut un efect devastator - profit practic zero, cheltuielile, in special de administrare, neputand fi reduse totalmente. Unica solutie in asemenea situatie este inchiderea companiei. Asta e. 

Istoria proiectului atlasului digital al Moldovei pentru Garmin se trage din 2005 (www.gpsmoldova.com), fiind preluat in 2012 de compania moldoveneasca Tehnologii de Navigatie, partener oficial al Garmin International. Motivatia noastra a fost din start una exclusiv patriotica si suntem mandri de ceea ce am realizat, atlasul nostru fiind cel mai comprehensiv din toate produsele existente pe piata. 

Pe viitor vor fi doar unele actualizari ocazionale, de rutina si atat. Multumim tuturor celor care au fost cu noi pe parcursul acestei calatorii indelungate! 

© 2024 Naviteh