Bine aţi venit!
Naviteh vă prezintă tehnologia licenţiată GARMIN
pentru Republica Moldova
Moldova Road Atlas

Va prezentam atlasul digital/vectorial al Republicii Moldova cu un grad inalt de detalizare, avand rutare automata si o baza solida de adrese indexate.

Moldova Road Atlas este prezentat simultan in 3 versiuni: două în limba română (în grafie latină pură şi versiunea unicode cu toate simbolurile româneşti) şi versiunea în limba rusă în grafie chirilică (traducere completă). Utilizatorii pot alege versiunea preferată, care nu depinde de setarea curentă a limbii meniului navigatorului. Curbele de nivel (interval 10m) si relieful DEM (rezolutia de 1 secunda de arc) sunt de asemenea disponibile.
 
Totodata, este disponibila versiune speciala (innoita constant) optimizata pentru ceasurile Garmin Fenix si dispozitivele Garmin pentru biciclisti care au posibilitatea afisarii hartilor. Imagini de pe ecran...
 
Atlasul contine:

1680 localitati (orase, orasele, sate - toate sunt cu strazi desenate), o retea cuprinzatoare de drumuri cu o lungime de cca 47 mii kilometri (inclusiv 1,35 mii km de drumuri expres M1-M5, 1,9 mii km de drumuri republicane R1-R37, 3,5 mii km de drumuri regionale G1-G142, 3,3 mii km de artere locale raionale, 26,9 mii km de strazi si stradele rezidentiale,
1,6 mii km de alei si 8,5 mii km de drumuri neasfaltate), 12,1 mii km de poteci pietonale, 1,4 mii km de cai ferate, precum si suprafete de paduri si parcuri (4,2 mii km2), ape (0,6 mii km2), vii si livezi (2,5 mii km2), cca 19 mii de puncte de inaltime si alte elemente.

Gasirea adresei la nivel de strada este disponibila pentru 1164 de localitati, din care 138 permit cautarea adresei complete pana la numere de bloc (point addressing,
inclusiv numere cu bara si cu litere). Toate aceste 138 localitati sunt cu cladiri 3D. De asemenea, avem 58 modele 3D realiste a unor edificii importante din Chisinau si din alte locatii.

Atlasul include 98,5 mii de puncte de interes (POI-uri): hotele, restaurante, cafenele, magazine, farmacii, spitale, scoli, banci, intreprinderi si intreprinderi, servicii, benzinarii, gari, parcari, diverse atractii turistice, muzee, parcuri, rezervatii naturale, obiecte geografice, monumente istorice si arheologice, manastiri si biserici, cimitire, sanatorii, vinarii, precum si institutii de stat, punctele vamale, ONG-uri si multe altele. Din ele, cca 20 mii sunt cu numere de telefon.

Functia de cautare o obiectelor este accesibila pentru toate localitatile, inclusiv cautarea adresei, precum si cautarea punctelor de interes.

Statistica detaliata a punctelor de interes precum si informatia despre detalizarea la nivelul oraselor acoperite, o gasiti in continuare...